Menu

Reklamaatio

Voinko perua kaupan, jos en pidä tuotteesta?

Sinulla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus, jos et ole tyytyväinen.

Muista, että tuotteen on oltava olennaisesti muuttumattomassa tilassa, ts. ei tuhoutunut tai vahingoittunut ja sellaisessa kunnossa, että se voidaan myydä uudelle asiakkaalle ilman hinnanalennusta. Asiakkaan on avattava tuote huolellisesti ja tutkittava se. Jos asiakas käyttää peruutusoikeuttaan, hän vastaa palautuksen toimituskuluista

Ota yhteyttä lähimpään Postiin saadaksesi tuotteen palauttamista koskevat hintatiedot.

Hyvitys palautetusta tuotteesta tapahtuu 3-14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi

Palautusosoite on: Giganet.fi Merikoskenkatu 3 90500 Oulu

Reklamaatiot

Jos saat viallisen tai väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian.

Sinulla on aina  12 kuukauden reklamointioikeus tuotteistamme, täysin ostolain mukaisesti. (6 kuukautta ladattaville paristoille). Jotta takuu olisi voimassa, tulee tilausnumeron olla saatavilla.

Jos sinulla on mahdollisuus, lähetä sähköpostitse kuva viasta, koska sen ansiosta prosessi sujuu nopeammin. Meidän on hyväksyttävä reklamaatio, ennen kuin jotain lähetetään takaisin meille.

HUOM! Reklamaatioissa: Ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse ja odota vastausta, ennen kuin lähetät mitään takaisin.

Kuljetusvauriot

Jos huomaat, että paketti tai sisältö on vahingoittunut vastaanotettaessa, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, me autamme sinua vaurioituneen lähetyksen korvaamisessa.

Takuun ja reklamaation ero? Takuu kattaa tuotteen takuuaikana ilmenevät toimintahäiriöt. Se ei kata, jos asiakas on rakentanut tai muuttanut tuotteen alkuperäistä toimintoa tai suunnittelua.

Takuuaika vaihtelee eri tuotteiden välillä, mutta meillä se on aina vähintään 6 kuukautta.

Kuluttajilla on lain mukaan 6 kuukauden reklamaatio-oikeus koskien alkuperäisiä valmistusvirheitä. Jos haluat käyttää reklamaatio-oikeutta, sinun tulee kuluttajana todistaa, että tuotteessa on valmistusvirhe. Reklamaatio-oikeus ei kata kulumista tai ulkoisesta vaikutuksesta johtuvia vaurioita.

0
    0
    Kori
    Kori on tyhjäPalaa kauppaan