Menu

Tietoja meistä

Giganet.fi on oululainen yritys joka tarjoaa kohtuuhintaisia elektroniikkatarvikkeita kaikkialle Suomeen. Verkkokauppamme tarjonta koostuu muun muassa kannettavien tietokoneiden akuista, oheistuotteista kannettaville tietokoneille, pöytäkoneille ja matkapuhelimille, sekä aurinkopaneeleista oheistuotteineen. 

Tuotteemme tulevat suoraan valmistajilta, joten voimme tarjota laadukkaimpia tuotteita kohtuullisin kuluttajahinnoin . Myymme tuotteita ainoastaan verkkokaupassamme Giganet.fi pitääksemme kulurakenteet kurissa ja hinnat alhaisina.  Hinnat ovat ilmoitettu euroina ja sisältävät 10% – 24% arvonlisäveron tuotekategoriasta riippuen. 

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@giganet.fi tai verkkosivujemme yhteyslomakkeella. Asiakaspalveluchat palvelee myös arkisin klo. 10:00 – 18:00. Autamme mielellämme, sillä asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman pian , viimeistään yhden päivän kuluessa. 

Meille on tärkeää että asiakkaamme tuntevat meillä asioidessaan saavansa laadukasta vastinetta rahoilleen. Asioiminen verkkokaupassamme on turvallista ja hintamme ovat aina kohdillaan. Otamme mielellämme vastaan palautetta palveluistamme ja tuotteistamme.

0
    0
    Kori
    Kori on tyhjäPalaa kauppaan