Menu

Toimitus

Kuinka tilaukseni toimitetaan?

Tilauksesi toimitetaan joko Postin tai Matkahuollon kautta lähimpään noutopisteeseen. Saat tilauksestasi seurantakoodin kun tuote on matkalla, jotta voit seurata lähetystäsi.

Mikä on tilaukseni toimitusaika? 

Tuotteet, jotka on merkitty “Varastossa” toimitetaan 2-3 arkipäivän aikana, kun taas tuotteet jotka on merkitty “Saatavilla” toimitetaan 8-12 arkipäivää tilauksen saamisesta. Kiireisinä aikoina tai lomakautena tilauksen toimittamisessa voi mennä 10-14 arkipäivää.                                                                                 


Mitkä ovat tilaukseni toimituskulut?

Toimituskulut ovat 5 euroa paketin koosta riippumatta!

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille! Toimituskulut näkyvät yhteenvedossa tilausta tehdessäsi, ennen tilauksen vahvistamista.

Miksi tilaukseni ei ole saapunut 14 vuorokaudenkaan kuluttua tilauksesta?

Yleisin syy tilauksen viivästykseen on virheelliset tilaustiedot. Ylimääräinen numero puhelinnumerossa tai kirjoitusvirhe yhteystiedoissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Joskus logistisessa ketjussa voi olla odottamattomia ongelmia ( liikenne, lakot , yms. ) , mutta niiden tapahtuessa ilmoitamme asiasta asiakkaille mahdollisimman pian.

Voinko noutaa tilaukseni liikkestänne Oulussa ?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista.

Syy siihen on puhtaasti kulurakenteellinen, sillä meillä ei ole myymälää, jonka ylläpidon kustantaminen nostaisi kuluttajahintoja.

Entä jos saan viallisen / vaurioituneen tuotteen?

Kaikki tuotteemme tarkistetaan ennen kuin ne lähetetään asiakkaille, mutta vahinkoja voi silti sattua. Jos olet saanut viallisen tai vaurioituneen tuotteen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme asian korjaamiseksi. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

0
    0
    Kori
    Kori on tyhjäPalaa kauppaan